Project Developer

9 feb, 2023

Vil du være med til at gå forrest i den grønne omstilling og arbejde med projekter, der gavner lokalmiljøet og sikrer en endnu bedre implementering af sol og vind som energikilder?

TOWII Renewables er på en spændende vækstrejse, og vi mangler dig til at tage aktiv del i at identificere muligheder og eksekvere på vores ambitiøse strategi om at udvikle sol- og vindparker.

Som ny Project Developer bliver din opgave at identificere muligheder for etablering af vind- eller solparker og at projektstyre hele godkendelsesprocessen til opførelsen af parkerne. Du får en aktiv rolle i at opsøge og skabe relationer til alle relevante stakeholders; kommunale beslutningstager, jordejerne, naboer og øvrige leverandører af infrastruktur til eksekvering af projektet.


Om jobbet

I din rolle som Project Developer i TOWII får du ansvaret for projektet fra start til slut. Det betyder, du er med fra vi finder egnet jordområder, til vi idriftsætter parkerne. Det er en rolle, som kræver, at du kan forholde dig til forskellige problemstillinger og løbende tilpasse dig de forskellige projektfaser.

Nogle af opgaverne vil være;

 • Udvikling af kommercielt og politisk forankrede solprojekter i Danmark med henblik på frasalg eller egen profitabel drift.
 • Hjælp til at drive projekterne proaktivt gennem den kommunale godkendelsesproces via en synlig og kommunikativ tilgang.
 • Indgåelse af jordlejeaftaler med relevante jordejer.
 • Opbygning og udnyttelse af netværk bl.a. relevante kommunale beslutningstager og sagsbehandlere, naboer og andre lokale interessenter.
 • Deltagelse i styring og forhandlingsledelse med underleverandør, bl.a. OEM, fundaments udbyder, rådgivere etc.
 • Løbende opfølgning med lokale interessenter.
 • Præsentation af investeringscases for beslutningstagere.

Derudover vil der være løbende statusrapportering på projekterne, ligesom du skal være i stand til at præsentere en business case for din nærmeste leder.

Nyoprettede stilling med stort udviklingspotentiale

Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor få rig mulighed for at sætte dit eget præg på din stilling.
Du bliver en vigtig del af vores developer team på fire, der nyder at sparre og videns dele med hinanden og ikke mindst at lære fra sig, så du får den bedste indsigt i de forskellige aspekter af stillingen.

Teamet er dybt involveret i virksomhedens strategiske, taktiske og operationelle projekter og har store ambitioner i forhold til den grønne omstilling.

Vi forstiller os at;

 • Du har en relevant uddannelse, det kan være både indenfor engineering, jura eller det merkantile område
 • Du har 2+ års erfaring fra et relevant område
 • Som person er du entreprenant og tager ejerskab over dine opgaver
 • Strategisk, taktisk og operationel tilgang til at udvikle projekter
 • Kommercielt tænkende med teknisk interesse, som kan se en win-win situation for alle stakeholders
 • Diplomatisk men med gennemslagskraft

Da vi er en international organisation, skal du kunne begå dig på engelsk i skrift og tale.
Det er en fuldtidsstilling med arbejdsplads i Vejle, og du refererer til afdelingschefen/Chief Development Officer.

Om TOWII

TOWII Renewables er et nyt internationalt joint venture mellem Tokyo Gas og EWII. Selskabet har en målsætning om at opføre 1 GW grøn el kapacitet i 2030 gennem landbaseret vindparker og solparker.

Vi projekterer, bygger og drifter vores onshore vindmølleparker og solcelleparker på land eller tag, og vi har store ambitioner om at vækste vores portefølje af vedvarende energiprojekter i både Danmark og andre markeder i Europa.

Vi løfter vores grønne mission gennem en stærk holdindsats!

Hos TOWII møder du medarbejdere, der er dedikerede til den grønne omstilling. Vi forener vores forskellige fagligheder og specialistviden i vores projekter og samtidig arbejder vi alle for de samme mål – og hver en indsats tæller!

Vi er på en spændende vækstrejse, der kun lige er begyndt. Du kan på mange måder være med til at gøre en forskel i virksomhedens fortsatte udvikling og succes.

Som medarbejder er du en del af en uformel og uhøjtidelig arbejdskultur, og i en travl hverdag er der altid plads til grin og humor blandt kolleger. Vi deler både succeser og fejl, der er med til at gøre os stærke sammen.

TOWII er født med et internationalt DNA og har danske og japanske rødder, og det sætter et positivt og spændende præg på vores kontormiljø med flere udenlandske kolleger.

Du får tilbudt en række personalegoder bl.a. frokostordning, sundhedsordning, fleksible arbejdsordninger, sociale arrangementer, og vi har fokus på personlig udvikling, trivsel og work-life-balance.


Skal du med på holdet?

Vil du med på holdet, så søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål omkring jobbet eller TOWII, kan du kontakte CEO Oliver Wolgast, tlf. 24 42 92 83.

Søg stillingen så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Da vi bliver supporteret af EWII på denne rekruttering, vil du kunne støde på EWIIs navn i processen.

Det vil være EWII’s rekrutteringssystem der bliver brugt til denne rekruttering, derfor vil du i mails støde på firmanavnet EWII.

“Som din leder vil jeg
tilstræbe
at give dig både udviklingsmuligheder samt et godt arbejdsmiljø baseret på en tillidsfuld tilgang, hvor du trives og kan se frugterne af din indsats.”

xxx, titel