Studentermedhjælper

Studentermedhjælper

– start din karriere i Renewable Energy

Vil du være med til at realisere vores ambitioner og strategi og arbejde lige der, hvor den grønne omstilling går hurtigt? Hos TOWII Renewables går vi forrest i den grønne omstilling! Det betyder, at du får muligheden for at være med til at drifte og optimere vedvarende energianlæg – som vindmølleparker og solcelleparker. Kom tæt på vindmøller i megawatt-klassen og bliv en del af det teknisk stærke team på rejsen mod 1 GW. TOWII Renewables er i vækst, og med ambitionsniveauet om 1 GW vedvarende energi fra vind og sol i 2030 stiler vi efter at være blandt de største, og vi inviterer dig med på rejsen.

I TOWII Renewables søger vi lige nu en studentermedhjælper der vil være med til at sikre god drift af vedvarende energianlæg, ved at analysere anlæggenes nedetid og rapportere på performance. Du kommer til at arbejde på vores hovedsæde i Havneparken i Vejle, hvor vi pt. er 9 internationale ansatte – men vi har ambitioner om stor vækst. Stillingen er på 8-10 timer ugentligt, og hvis dit studie indeholder opgaveskrivning eller praktikperioder, så er vi naturligvis fleksible omkring dette.

Du bliver en del af vores stærke hold, hvor vi hver dag sikrer, at vedvarende energikilder producerer strøm til den danske nation. Du kommer til at arbejde med bl.a. overvågning af porteføljen, data til root-cause analyse samt rapportering på TOWII’s vindmøller – og eventuelt senere på vores solanlæg.

”Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, og du kommer til at få en stærk forståelse af vedvarende energianlæg” fortæller Magnus Petersen, Lead Analyst i TOWII Renewables.

Du kommer til at arbejde med data i store mængder
Du skal bidrage til, at vi bliver endnu klogere på vores produktionsaktiver. El-producerende anlæg har en høj kompleksitet, og dette kræver, at vi er tæt på, hvad der sker – helt ned på den enkelte vindmølle eller inverter i en solcellepark. Du bliver en del af vores Asset Management team og vores fornemmeste opgave er at maksimere værdien af TOWII’s investeringer i vind og sol. Derfor har vi blandt andet disse kerneopgaver:

  • Rapportering på den tekniske og energibaserede anlægsrådighed
  • Rapportering på systemydelser
  • Rapportering på Lost production factor, kapacitetsfaktor, vindforhold og vind-indeks på vores vindmølle aktiver
  • Diagnosticering af fejl og events: Vindmølle tekniske, Grid-tekniske, overvågningstekniske eller IT-tekniske

Dine muligheder – som en del af det faglige miljø
Som vores studentermedhjælper får du din daglige gang på kontoret i blandt dygtige fagfolk. Du bliver derfor en naturlig del af snakken, og hvis du har interesse for det, kan vi blandt andet tilbyde dig indsigt i vores IT-setup, hvordan vi arbejder med businesscases, datahjemtagning, el-markeder, systemydelser til el-nettet, udvikling af nye vindmølleparker (screeninger og parkberegninger) og analyser af vores indtægtskilder. Og endeligt; så kan vi tilbyde dig en tur i højden i en af vores vindmøller

Interesse for data, analyse og teknik i et internationalt miljø
Det er et must, at du har gå-på-mod, interesse for vedvarende energi og evnen til at vokse med de udfordringer, du bliver stillet overfor. Dernæst håber vi selvfølgelig, at du synes, branchen er så spændende, at du kan se din fremtidige karriere inden for grøn energi. Du kommer til at arbejde med vores data og afrapporteringssystemer, så du kan både have en baggrund fra den tekniske og økonomiske verden. Du behøver ikke være en teknisk nørd, men det er dog en fordel, hvis du brænder for at forstå det tekniske setup omkring vores vindmølle- og solanlæg. Du kommer til at arbejde med rapportering i systemer fra vores underleverandører.

Måske har du arbejdet med databaser, maskiner, analyser, rapporteringsværktøjer eller SCADA-systemer før? Uanset, så vil du få den nødvendige oplæring, så du kan arbejde selvstændigt -på et tidspunkt vil du kunne varetage en del af dit arbejde hjemmefra.
Vi arbejder i et internationalt miljø med både danske og japanske medarbejdere, og du skal derfor kunne begå dig på både dansk og engelsk i dagligdagen.

Som person er du kendetegnet ved at være systematisk, vedholdende, nysgerrig på energisystemer, evnen og lysten til at sætte dig ind i avancerede overvågningssystemer og du elsker at få mening i store datasæt. 

TOWII er et internationalt joint-venture
Vi er et nyetableret internationalt joint-venture med store ambitioner og stærke kompetencer. TOWII Renewables er skabt af to energikoncerner: det danske EWII A/S og Tokyo Gas, og er et joint-venture der skal indfri målene om en stor vedvarende energi-infrastruktur i norden, og Danmark i særdeleshed. Med målet om en stor portefølje på 1 GW vedvarende energi er der sat en stærk strategi for teamet i Asset Management, såvel som udviklingsteamet der driver udviklingen af nye projekter.

Søg din studentermedhjælper-stilling nu  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller TOWII som arbejdsplads, kan du kontakte Lead Analyst Magnus Løvendal Petersen på MPET@towii.com. Stillingen besættes hurtigst muligt, og kan søges, så længe den er online på vores rekrutteringsplatform. Det er EWII der hjælper os med rekrutteringen, så de mails du modtager fra rekrutteringssystemet, vil indeholde EWII-navnet.