Legal counsel

14 mar, 2023

Er du jurist med interesse for at arbejde med juridiske aftaler, kontraktforhandlinger, compliance og har lyst til at blive en del af en energivirksomhed, der går forrest i den grønne omstilling? Så har vi dit næste job.

TOWII Renewables er på en spændende vækstrejse, og vi mangler dig til at tage aktiv del vores forhandlingsprocesser, kvalitetssikre og håndtere vores forskellige juridiske dokumenter.

Som Legal Counsel bliver dit overordnede ansvarsområde at medvirke i forhandlingsprocesser, give sparring og vejledning til dine kolleger og sikre høj kvalitet på det juridiske felt. Dine opgaver bliver bl.a. at udarbejde og gennemgå nye aftaler, kvalitetssikre eksisterende aftaler, deltage i og supportere kontraktforhandlinger og sikrer selskabets overordnede compliance f.eks. på GDPR-området.

Du får en aktiv rolle i at bidrage med juridisk support på både koncernniveau og i relation til projektudvikling og Asset Management i form af din specialistviden og skarpe blik for detaljerne.

Nyoprettet stilling med stort udviklingspotentiale

Fuldtidsstillingen er nyoprettet, og du vil derfor få rig mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og udvikle det i en spændende retning.

Vi har kontor centralt i Vejle i moderne rammer, hvor du får 12 kolleger og reference til vores CEO Oliver Wolgast.

Dine primære opgaver:

  • Udarbejdelse og gennemgang af juridiske aftaler for nye projekter f.eks. lodsejeraftaler, naboaftaler, rammeaftaler og kontraktpakker.
  • Gennemgang af udvalgte aftaler og håndtering af sager der vedrører Asset Management.
  • Sikring af selskabets overordnede compliance (f.eks. GDPR).
  • Styring af advokatopgaver, der bliver løst eksternt.
  • Kontraktsupport til koncernrelaterede områder.
  • Deltagelse og support ved kontraktforhandlinger.


Juridisk baggrund og kommerciel forståelse

Du har en baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur. suppleret med erhvervserfaring evt. inden for vedvarende energi.

Du har erfaring med kontraktområdet og evner at koble dette med din stærke forretningsforståelse og kommercielle indsigt. Dit øje fanger både detaljer i komplekse dokumenter samtidig med, at du bevarer det skarpe overblik.

Du er både en holdspiller og selvkørende, og du byder proaktivt ind, der hvor du kan bidrage. Vi begår os i en dagligdag med både danske og japanske kolleger, så du behersker engelsk og dansk i både skrift og tale. Aftalerne er dog primært på dansk og efter dansk ret.

Om TOWII

TOWII Renewables er et internationalt joint venture mellem Tokyo Gas og EWII. Selskabet har en målsætning om at opføre 1 GW grøn el kapacitet i 2030 gennem landbaseret vindparker og solparker.

Vi projekterer, bygger og drifter vores onshore vindmølleparker og solcelleparker på land eller tag, og vi har store ambitioner om at vækste vores portefølje af vedvarende energiprojekter i både Danmark og andre markeder i Europa.

Vi løfter vores grønne mission gennem en stærk holdindsats!

Hos TOWII møder du medarbejdere, der er dedikerede til den grønne omstilling. Vi forener vores forskellige fagligheder og specialistviden i vores projekter og samtidig arbejder vi alle for de samme mål – og hver en indsats tæller!

Vi er på en spændende vækstrejse, der kun lige er begyndt. Du kan på mange måder være med til at gøre en forskel i virksomhedens fortsatte udvikling og succes.

Som medarbejder er du en del af en uformel og uhøjtidelig arbejdskultur, og i en travl hverdag er der altid plads til grin og humor blandt kolleger. Vi deler både succeser og fejl, der er med til at gøre os stærke sammen.

TOWII er født med et internationalt DNA og har danske og japanske rødder. Det sætter et positivt præg på vores kontormiljø med flere udenlandske kolleger.

Du får tilbudt en række personalegoder bl.a. sundhedsforsikring, frokostordning, fleksible arbejdsordninger, sociale arrangementer, og vi har fokus på personlig udvikling, trivsel og work-life-balance. Du kan læse mere om os og vores forretning på TOWII.com.

Skal du med på holdet?

Vil du være en del af holdet, så søg stillingen så hurtigt som muligt, da vi løbende inviterer til samtale. Stillingen kan søges så længe den er online.

Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte CEO Oliver Wolgast, tlf.: 24 42 92 83.

“Som din leder vil jeg
tilstræbe
at give dig både udviklings­muligheder samt et godt arbejdsmiljø baseret på en tillidsfuld tilgang, hvor du trives og kan se frugterne af din indsats.”

Oliver Wolgast, CEO