Skal du med på rejsen?

Vi løfter vores grønne mission gennem en stærk holdindsats!

Hos TOWII møder du medarbejdere, der er dedikerede til den grønne omstilling. Vi forener vores forskellige fagligheder og specialistviden i vores projekter,
og samtidig arbejder vi alle for de samme mål – og hver en indsats tæller!

Kom med på rejsen

Vi er på en spændende vækstrejse, der kun lige er begyndt. Du kan på mange måder være med til at gøre en forskel i virksomhedens fortsatte udvikling og succes.
Som medarbejder er du en del af en uformel og uhøjtidelig arbejdskultur, og i en travl hverdag er der altid plads til grin og humor blandt kolleger.
Vi deler både succeser og fejl, der er med til at gøre os stærke sammen.

TOWII er født med et internationalt DNA og har danske og japanske rødder. Det sætter et positivt præg på vores kontormiljø med flere udenlandske kolleger.

Vi tilbyder en række personalegoder bl.a. sundhedsforsikring, frokostordning, fleksible arbejdsordninger, sociale arrangementer, og vi har fokus på personlig udvikling, trivsel og work-life-balance. 

Lær os at kende – følg os på LinkedIn

Vi søger løbende kolleger

Har du også grønt blod i årerne og lyst til at blive en del af holdindsatsen, der skal til for at realisere TOWII’s vækstambitioner, så hører vi gerne fra dig og glæder os til at læse dit CV.

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte os via contact@towii.com