Ledelse

CEO

Oliver Wolgast

Oliver Sebastian Wolgast er født 1975 i Hamburg. Før Oliver tiltrådte rollen som administrerende direktør i TOWII Renewables har Oliver haft det overordnede ansvar for EWII koncernens Trading forretning og for udvikling og drift af grønne projekter. Han har arbejdet i energibranchen siden 2005 i forskellige ledelses- og specialistroller for Dong Energy (nu Ørsted), Siemens Wind Power (nu Siemens Gamesa) og Danske Commodities.

Oliver har en baggrund som Cand. Merc. fra Handelshøjskolen i København og en HA fra Universität Passau i Tyskland.

e-mail: olwo@towii.com
tlf: +45 24 42 92 83

Chief Finansiel Officer

Yusuke Odate

Yusuke Odate er født i 1978 i Kanagawa i Japan.

Før Yusuke tiltrådte sin rollen som Chief Financial Officer i TOWII Renewables har han været Deputy general manager i Tokyo Gas. Han har blandt andet stået for investeringer i større energianlæg i en international kontekst i Global Business Development. Desuden har han tidligere arbejdet for Hitachi, hvor han fra 2004 havde udvikling i el-sektoren som primært forretningsområde.

Yusuke har en Master i økonomi og International Business Management, fra Universidad Autónoma de Madrid.

Chief Strategic Officer

Hiroyuki Nagasaki:

Hiroyuki Nagasaki er født i Tokyo i Japan i 1983. Før Hiroyuki tiltrådte som Chief Strategy Officer i TOWII Renewables har Hiroyuki været Deputy general manager inden for investeringer i vedvarende energi i Global Business Development i Tokyo Gas. Han har også tidligere rådgivet omkring projektfinansiering i el-sektoren og M&A finansiering hos Sumitomo Mitsui Banking Corporation.

Hiroyuki har en bachelor i jura fra Waseda University i Tokyo.