Den grønne omstilling er fremtidens energi

Vi fremmer den grønne omstilling

Udvikling af grøn energi i form at både vindmøller, solceller og el-lagring i hele Danmark – og snart også internationalt

Se vores projekterKontakt os

Om Towii

TOWII Renewables er en joint venture mellem den danske EWII koncern og japanske Tokyo Gas. Vores ejer er begge to lokale forsyningsselskaber med langt mere end 100 år i bagagen. Det er netop baggrunden som forsyningsselskab, som vi ser som en af vores store fordele. Vi har altid arbejdet lokalt, og forstår at udbygning af energisystemet, om det er elnettet, varmenettet, fibernettet eller nu vind- og solceller skal være forankret lokalt. Vores projekter har altid for øje, at det ikke kun er samfundet i en bred forstand, der får gavn af vores projekter. Vores fokus ligger også på at få skabt konkrete fordele lokalt.

TOWII Renewables arbejder for den grønne omstilling. Vi vil bidrage til de danske målsætninger om elektrificering, 80% reduktion af drivhusgasser frem til 2030, og den endelige målsætning om at blive helt fossiltfri som samfund i 2050. Det kræver rigtig meget forandring. Vores opgave er, at projektere, bygge og drifte nye vind- og solcelleparker på land eller på tag. Fra vores kontor i Vejle står vi i tæt dialog med borgere, lodsejere, administration og politiske beslutningstager om at bygge ny elproduktion så hurtigt som muligt, så effektivt som muligt og til så meget gavn for lokalsamfundet som overhovedet muligt.

Virksomheder

Er I nået i mål med den grønne omstilling i din virksomhed? Hvis ja, tillykke, det er godt gået! – hvis ikke, så kan vi hjælpe dig videre her. Bæredygtighed er mange ting, og måske arbejder i allerede med FNs verdensmål og CSR. Men du kan blive endnu grønnere, hvis den energi du bruger i produktionen, på kontorerne og på lageret kommer fra enten solceller eller vindmøller. Det kan vi hjælpe dig videre med. Dog skal du som minimum have et samlet areal på tag eller jord på 10 hektar for at det kan betale sig.

Jordejere

Har du over 30 hektar jord du kan frigøre for at bidrage til den grønne omstilling? Så hører vi gerne fra dig, og vi kommer forbi til en uforpligtende vurdering om potentialet for solceller eller vindmøller på netop din jord. Vi har eksperter, der kan rådgive og vejlede dig. Vi kan lave beregninger, der viser om din jord er egnet til solceller eller vindmøller, og hvilken grøn energiform der er mest rentabel for dig.

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere er dedikerede til den grønne omstilling. De er fagligt dygtige og arbejder for de samme mål. I TOWII deler vi både succeser og fejl, og det gør os stærke sammen. Vi har en åben kultur, vi har det sjovt og vi arbejder ikke hele tiden.

Antallet af medarbejdere stiger hastigt pt. Så har du også lyst til at blive en del af holdet, så se ledige stillinger.