Opstart i Sverige er første skridt i international retning

01/08/2023

Fra den 1. august starter TOWII Renewables op i Sverige. Det sker med etablering af et svensk datterselskab og ansættelse af Johan Ehrlin som Senior Project Developer med ansvar for at opbygge og udvikle selskabets svenske projektpipeline. 


En klar ambition om internationalisering

”TOWII Renewables har fra selskabets start haft en klar ambition om at etablere sig på markeder uden for Danmark. Det internationale udsyn er i første omgang fokuseret på at udvikle vindmølle- og solcelleparker i Norden men på længere sigt, vil øvrige markeder i resten af Europa også være interessante. Vores opstart i Sverige sker således som et første skridt i international retning”, udtaler CEO Oliver Wolgast.

”Med ansættelsen af Johan Ehrlin lykkes det os at få ansat en erfaren projektudvikler, der deler den samme tilgang til et godt projekt, som vi gør: I tæt dialog med lodsejer og især naboer. Jeg er meget glad for, at Johan har valgt TOWII som sin næste skridt i hans karriere og ser frem til et rigtig godt samarbejde”, afslutter Oliver Wolgast.

Til nyheden tilføjer Johan Ehrlin: ”Jeg ser ansættelse hos TOWII som et naturligt skridt til at udvikle mig i synergi med TOWII og den opstillede forretningsplan. Selve rollen er en ny udfordring og meget interessant for mig at få mulighed for at opbygge en organisation i en ny afdeling af TOWII. Jeg ser meget frem til at starte, og der er rigtig gode folk med bred erfaring i den danske organisation at få støtte fra.”

TOWII Renewables Sweden AB har adresse på: Trädgårdsgatan 6, 452 31 Strömstad.

Baggrund

TOWII Renewables, der er ejet af Tokyo Gas og EWII blev etableret i marts 2022, og er et strategisk samarbejde for at stille Danmark og Trekantområdet stærkere på eksportområdet.

Selskabet har som mål at udvikle i alt 1 GW vedvarende energi inden 2030 og skal vokse til 40 medarbejdere med tiden.

Oliver Wolgast, CEO
olwo@towii.com
+45 24 42 92 83