Hvem er vi?

TOWII Renewables er født med en grøn mission

Den handler om en dedikation til vedvarende energi – sol og vind.

Vores vision er at blive det mest lokalt engagerede grønne energiselskab – en vision der bygger på virksomhedens forretningsmæssige formål: at udvikle, bygge og drive CO2-effektive projekter til gavn for lokalsamfundet. Vores målsætning er at opføre 1 GW grøn el kapacitet i 2030 gennem landbaseret vindparker og solparker. 

Som en aktiv partner i den grønne omstilling er TOWII Renewables med til at bidrage til de danske målsætninger om elektrificering, 80% reduktion af drivhusgasser frem til 2030, og den endelige målsætning om at blive helt fossiltfri som samfund i 2050. Det kræver rigtig meget forandring.

Lokal værdi­skabelse

Når vi udvikler et onshore projekt, har vi en helt særlig forståelse for, hvordan projektet kan hænge sammen med lokale interesser på den meste hensigtsmæssige måde. Derfor har vi udviklet vores eget koncept, så vores projekter sikrer, at en fair andel er dedikeret til lokal værdiskabelse.

En del af vores indsats handler også om at sikre en direkte route to market for vores grønne energi, og TOWII Renewables har en løbende dialog med lokale og nationale virksomheder for at sikre et tæt samarbejde med strømforbrugerne.

International kultur – Danske og japanske rødder

TOWII Renewables A/S blev grundlagt i 2022 og er et internationalt joint venture mellem energikoncernen EWII og Tokyo Gas – begge to lokale forsyningsselskaber med langt mere end 100 år i bagagen.

Det er netop baggrunden som forsyningsselskab, som vi ser som en af vores store fordele. Vi har altid arbejdet lokalt og forstår, at udbygning af energisystemet, uanset om det er elnettet, varmenettet, fibernettet eller vindmøller og solceller, skal være forankret lokalt.

Ledelsen

Oliver Wolgast, CEO
olwo@towii.com
+45 24 42 92 83

Yusuke Odate, CFO
yuod@towii.com
+45 30 90 00 56

Søren Kjær, CDO
sokj@towii.com
+45 28 35 73 21

Hiroyuki Nagasaki, CSO
hina@towii.com
+45 30 90 00 55