Hvem er vi?

Det mest lokalt engagerede grønne energiselskab

Vores vision er at blive det mest lokalt engagerede grønne energiselskab – en vision der bygger på virksomhedens forretningsmæssige formål:
at projektere, bygge og drive landbaserede vindmølleparker og solcelleanlæg på land og tag, og vores mål er at opføre minimum 1 GW frem til 2030.

Som en aktiv partner i den grønne omstilling er TOWII Renewables med til at bidrage til de danske målsætninger om elektrificering, 80% reduktion af drivhusgasser frem til 2030, og den endelige målsætning om at blive helt fossiltfri som samfund i 2050. Det kræver rigtig meget forandring.

Fremskridt i fællesskab

Når vi udvikler vores energiprojekter, er vi ikke kun drevet af at bidrage til den grønne omstilling. Vi er i lige så høj grad optaget af, hvordan vores projekter kan skabe mest mulig værdi for det lokale område, naturen og biodiversiteten.

Et vigtigt princip for os er solidarisk deling, for de grønne fremskridt og projektets succes kræver fælles fodslag. Med os får du en lydhør og løsningsorienteret partner, der med åben dialog og gennemsigtige processer tager ansvar for de lokale forhold og arbejder for at skabe solide relationer til lodsejere, naboer og andre involverede.

For os handler det om at skabe grøn strøm med god energi.

Solidt bagland med langsigtede interesser

TOWII Renewables er et internationalt joint venture mellem danske EWII og japanske Tokyo Gas, der begge er forsyningsselskaber med en mere end 100 år lang historie. Ønsket om at spille en aktiv rolle i samfundet og den grønne omstilling kombineret med langsigtede interesser giver energi til vores fælles værdisæt.

Det er netop baggrunden som forsyningsselskab, som vi ser som en af vores store fordele. Vi har altid arbejdet lokalt og forstår, at udbygning af energisystemet, uanset om det er elnettet, varmenettet, fibernettet eller vindmøller og solceller, skal være forankret lokalt.

Ledelsen

Oliver Wolgast, CEO
olwo@towii.com
+45 24 42 92 83

Yusuke Odate, CFO
yuod@towii.com
+45 30 90 00 56

Søren Kjær, CDO
sokj@towii.com
+45 28 35 73 21

Hiroyuki Nagasaki, CSO
hina@towii.com
+45 30 90 00 55