Vores vindmølleprojekter og solcelleprojekter

TOWII er født til at lave grøn energi
Kontakt os
Projekter

TOWII er født til at lave grøn energi

Alle snakker om den grønne omstilling, men hos TOWII er vi allerede i gang. Vi har indgået et partnerskab med Taulov Dry Port, hvor tagfladerne på de store logistikhaller skal udnyttes til et solcelleanlæg, der i volume ikke er set større i Danmark. Her er de grønne ambitioner høje, og ejerne bag ADP og PFA matcher de samarbejdspartnere, som vi i TOWII gerne vil samarbejde med.

Her snakker de ikke kun om den grønne omstilling, her handles. Det betyder, at der i udbygningen af Taulov Dry Port tænkes bæredygtigt fra start, og at samarbejdet bunder i fælles ambitioner om at skabe vedvarende energi og gøre noget for klimaet.

Regeringen vil have firedoblet produktionen af vedvarende energi på land. Det kræver at kommunerne tager ja-hatten på, og i TOWII har vi allerede flere projekter i pipeline. Det er offentliggjort, at vi arbejder på at etablere et havvindmølle-testcenter ved Hillerup Enge i Esbjerg Kommune. Projektet er kun i sin startfase. Men det er nu politikerne og de almindelige borgere skal vise om den grønne omstilling er noget vi skal gøre noget ved, eller om det bare er noget vi taler om på sigt. Fakta er at hvis Danmarks skal kunne realisere sine klimamål inden år 2030, så er det nu der skal arbejdes. I TOWII vil vi arbejde for at den vedvarende energi realiseres.