Skal du med på rejsen?

En stærk holdindsats

Vi løfter vores vores grønne mission gennem en stærk holdindsats, når vi forener vores forskellige fagligheder og specialistviden i en fælles dedikation til den grønne omstilling. Som team arbejder vi alle målrettet på at gøre visioner til virkelighed – og hver en indsats tæller!

Kom med på rejsen

Vi er på en spændende vækstrejse, der kun lige er begyndt. Du kan på mange måder være med til at gøre en forskel i virksomhedens fortsatte udvikling og succes. 

Som medarbejder er du en del af en uformel og uhøjtidelig kultur, hvor der altid er plads til grin, deler vi både succeser og fejl. Det giver god energi, der gør os stærke sammen. Vores arbejdsmiljø er formet af vores danske og japanske rødder, hvor forskellige nationaliteter bidrager til en spændende hverdag og sætter nye perspektiver på den energi, vi skaber.

Vi tilbyder en række personalegoder bl.a. sundhedsforsikring, frokostordning, fleksible arbejdsordninger, sociale arrangementer, og vi har fokus på personlig udvikling, trivsel og work-life-balance. 

Lær os at kende – følg med på LinkedIn

Vi søger løbende kolleger

Har du også grønt blod i årerne og lyst til at blive en del af holdindsatsen, der skal til for at realisere TOWII’s vækstambitioner, så hører vi gerne fra dig og glæder os til at læse dit CV, som du oploader her.

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte os via contact@towii.com