Sammen om den grønne omstilling

Er du beslutnings­tager i en kommune?

Når vi udvikler vores vindmølle- og solcelleprojekter, har vi stor erfaring med at samarbejde med mange forskellige interessenter; lodsejere, naboer i området, andre lokale og relevante parter og ikke mindst myndigheder bl.a. den pågældende kommune.

Vi har stor erfaring med at visualisere projektet og indgående kendskab til de mange hensyn, der skal tages i omfattende projekter som disse. Samtidig har vi stor interesse i et godt samarbejde med forvaltningen, så vi sikrer, at projektplanlægning og proces bliver involverende og koordineret med de relevante kommunale parter.

Ønsker din kommune en dialog om udviklingsmuligheder og evt. samarbejde om vindmølle- og solcelleprojekter for at realisere jeres klimaplan og indsatser, der understøtter den grønne omstilling i netop jeres kommune? Så lad os tage en uforpligtende snak om potentialet og jeres muligheder.

Vi står gerne til rådighed i forhold til spørgsmål og dialog med relevante udvalgsfora og beslutningstagere i jeres kommune. Kontakt os

Søren Kjær, CDO
sokj@towii.com
+45 28 35 73 21